​Vi tilbyder hjælp til både maling og reparation

Hos Malermester Sonni Østergaard kan du få professionel hjælp til mange forskellige opgaver. Selvom vi er et malerfirma, hjælper vi nemlig også gerne til med andre opgaver såsom reparationer og forsikringsskader. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du mangler hjælp til en opgave på området.

Vi er et professionelt firma med mere end 20 års erfaring. Vi kan derfor hjælpe med alt fra indendørs og udendørs malerarbejde til diverse former for reparationer. Vi står til rådighed hos både private kunder samt erhvervskunder.

Kvalitetsløsninger til den aftalte tid og pris

Når du samarbejder med vores professionelle firma, er du sikker på at modtage løsninger af høj kvalitet til den aftalte tid. Vi tilbyder desuden altid konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave vi skal løse.​

Vi står for alt fra indkøb af materialer til oprydning efter opgaven er løst. Alt sammen udføres naturligvis i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning, så du kan få den løsning, som passer bedst muligt til dine ønsker.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores maler kan gøre for dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammensætter et godt tilbud til dig.

Du kan kontakte os på telefon 29 25 60 70 eller på e-mail maler-sonni@c.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Vi er medlem af

Firmainformation

Malermester Sonni Østergaard

CVR:  25501357

Adresseinformation

Elsdyrvej 18 - 8270 Højbjerg

Find vej med Google Map

Kontaktinformation

​Telefon: 29 25 60 70

E-mail: maler-sonni@c.dk